Nove kolekcije

Od 1927. godine Furla se kreira u Italiji i distribuira u 65 zemalja širom sveta.

Furla interpretira italijanski duh na savremen način, dodajući svoj nepogrešiv dodir kreativnosti, elegancije i bezvremenske jednostavnosti, predstavljajući savremenu i sveobuhvatnu zbirku koja kombinuje najnovije trendove sa zanatstvom. To dovodi do stvaranja koje sadrži materijale visokog kvaliteta i koji se izrađuju pomoću najsavremenijih tehnologija.

Furla kolekcija odražava duh brenda, predlažući okvire elegantnih linija, dizajniranih da zadovolje želje užurbane, privlačne, ažurne i samouverene žene.

Za 2023 godinu, Furla predstavlja novu kolekciju koja privlači poglede sa upečatljivim oblicima i strukturama. Jedna od najistaknutijih karakteristika novih stilova je novi logo koji zauzima centralno mesto na ručicama i prednjem delu i po prvi put je u različitim bojama. Paleta boja i detalji nadahnuti su nadolazećim trendovima sledeće sezone, ističući snažnu povezanost sa svim dodacima brenda - od naočara i torbica do sitnih predmeta od kože. Havana Leo - acetat dizajniran ekskluzivno za Furlu i blistavi ukrasi koji se pojavljuju na prednjim delovima i ručicama daju poseban pečat kolekciji.

Italoptik

ITALOPTIK, već 20 godina sa vama, pruža veliki izbor dioptrijskih ramova i sunčanih naočara najpoznatijih svetskih brendova: Police, Furla, Escada, Blumarine, Chopard, Nina Ricci, Trussardi, Lanvin, Momo Design, Fila, Sting, Lozza po veoma povoljnim cenama.
U ponudi su sve vrste dioptrijskih stakala, kao i kontaktna sočiva renomiranih proizvođača.

Adresa sajta www.sk-company.co.rs
Prijavite se na bilten

Italoptik ©2011. Sva prava zadržana. | Powered by Fabrika

Prijavi se ili Postani član

Facebook korisnik?

Imate mogućnost da se prijavite na naš sajt koristeći Vaš Facebook nalog.

Prijavite se Facebook nalogom

PRIJAVI SE

Postani član

User Registration
or Odustani