Nove sun kolekcije

Police brend je pokrenut u Italiji 1983. godine kao brend za uniseks naočare i gradski manifest za one koji žele da budu primećeni.

Ime nije slučajno. Pokreće maštu i snove, posebno mlađih generacija i dočarava američki način života "on the road-na putu", ali i snažni urbani duh grada svih gradova: New Yorka.

Police brend je od samog početka zapažen u svetu kao italijanski brend sa snažnim međunarodnim prizvukom. Ovaj alternativni, nekonformistički brend odmah je stvorio vlastitu nišu. Nadovezujući se na svoj rastući identitet i poziciju, Police brend se tokom godina iznova menjao, prelazeći od jednostavne marke naočara do pravog životnog standarda. U ovoj  transformaciji se brend proširio na čitav niz modnih asesoara - parfema, satova, nakita i proizvoda od kože - svi sa snažnom osobnošću, koji predstavljaju određeni izgled i način života.

Brend Police se nastavlja izdizati u svetu mode, a da nikada ne ugrozi svoju osobenost. To su tokom godina prikazivali važni ambasadori brenda, poput Brucea Willisa, Georgea Clooneyja, Davida Beckhama, Antonija Banderasa i fudbalske zvezde Neymara, koji su interpretirali i izrazili Police vrednosti.

Police proizvodi se sada distribuiraju u više od 80 zemalja u svim većim gradovima sveta.

 

Promoter Police kolekcije za 2023.godinu je Lewis Hamilton šampion Formule 1. Kolekcija Lewis Hamilton se poigrava suprotnostima mešajući metal i bio-acetat koji čine da naočare imaju robusniji izgled.

Nova kolekcija Police kombinuje vintage inspiraciju sa modernim i savremenim duhom, koji je utkan u brend još od 80-ih.

Karakteristično za novu kolekciju jesu klasične linije interpretirane prema najnovijim trendovima za naočare, koje uključuju upotrebu inovativnih materijala kao i ikonični detalji na ručicama koji ističu snažan identitet Police brenda. Stakla na mnogim modelima su polarizovana što dodatno ističe kvalitet kolekcije.

 
Italoptik

ITALOPTIK, već 20 godina sa vama, pruža veliki izbor dioptrijskih ramova i sunčanih naočara najpoznatijih svetskih brendova: Police, Furla, Escada, Blumarine, Chopard, Nina Ricci, Trussardi, Lanvin, Momo Design, Fila, Sting, Lozza po veoma povoljnim cenama.
U ponudi su sve vrste dioptrijskih stakala, kao i kontaktna sočiva renomiranih proizvođača.

Adresa sajta www.sk-company.co.rs
Više iz ove kategorije Chopard 2023 »
Prijavite se na bilten

Italoptik ©2011. Sva prava zadržana. | Powered by Fabrika

Prijavi se ili Postani član

Facebook korisnik?

Imate mogućnost da se prijavite na naš sajt koristeći Vaš Facebook nalog.

Prijavite se Facebook nalogom

PRIJAVI SE

Postani član

User Registration
or Odustani