Logo
Odštampajte ovu stranicu
25 maj

Furla 2023

Od 1927. godine Furla se kreira u Italiji i distribuira u 65 zemalja širom sveta.

Furla interpretira italijanski duh na savremen način, dodajući svoj nepogrešiv dodir kreativnosti, elegancije i bezvremenske jednostavnosti, predstavljajući savremenu i sveobuhvatnu zbirku koja kombinuje najnovije trendove sa zanatstvom. To dovodi do stvaranja koje sadrži materijale visokog kvaliteta i koji se izrađuju pomoću najsavremenijih tehnologija.

Furla kolekcija odražava duh brenda, predlažući okvire elegantnih linija, dizajniranih da zadovolje želje užurbane, privlačne, ažurne i samouverene žene.

Za 2023 godinu, Furla predstavlja novu kolekciju koja privlači poglede sa upečatljivim oblicima i strukturama. Jedna od najistaknutijih karakteristika novih stilova je novi logo koji zauzima centralno mesto na ručicama i prednjem delu i po prvi put je u različitim bojama. Paleta boja i detalji nadahnuti su nadolazećim trendovima sledeće sezone, ističući snažnu povezanost sa svim dodacima brenda - od naočara i torbica do sitnih predmeta od kože. Havana Leo - acetat dizajniran ekskluzivno za Furlu i blistavi ukrasi koji se pojavljuju na prednjim delovima i ručicama daju poseban pečat kolekciji.

Italoptik

ITALOPTIK, već 20 godina sa vama, pruža veliki izbor dioptrijskih ramova i sunčanih naočara najpoznatijih svetskih brendova: Police, Furla, Escada, Blumarine, Chopard, Nina Ricci, Trussardi, Lanvin, Momo Design, Fila, Sting, Lozza po veoma povoljnim cenama.
U ponudi su sve vrste dioptrijskih stakala, kao i kontaktna sočiva renomiranih proizvođača.

Adresa sajta www.sk-company.co.rs
Italoptik ©2011. Sva prava zadržana. | Powered by Fabrika